Coaching voor organisaties, ondernemers en particulieren

Het is belangrijk dat we samen een klik hebben. Dit ontdek je tijdens het gratis kennismakingsgesprek. Bij een kopje koffie gaan we in op je situatie en coachvraag.

Integrale coaching is 1 op 1 coaching en gaat over alle aspecten van jou. Deze coaching is zowel voor werknemers van organisaties, ondernemers als voor particulieren.

Je bent je hoofd, je hart, je buik, je hebt gedachten en overtuigingen (IQ), emoties en relaties (EQ), je hebt je fysieke lichaam en je ontspanning (FQ) je identiteit en je kwaliteiten (SQ). Tussen alles wat jouw mens-zijn inhoudt, bestaat samenhang en onderlinge invloed. Negatieve gedachten kunnen leiden tot negatieve emoties, zoals angst en onzekerheid en ongezond gedrag. Gevoelens (al dan niet onbewust) wegstoppen, kan tot gezondheidsklachten leiden.

Als integraal coach ondersteun ik je met vragen die je hebt over waar je tegen aan loopt in je leven en dat wat je anders wil. Jij bent uniek. Mijn begeleiding is vanuit persoonlijke benadering en afgestemd op jou. Ik begeleid je met het in kaart brengen van je huidige situatie en het stellen van je doelen waar je aan wil werken. Hoe kun je nu eindelijk gaan doen wat je echt wil doen?  Wat zijn je dromen, je kwaliteiten, je verlangens en behoeften?

Het is jouw proces. Je maakt (weer) contact met jezelf, je lijf, je gevoel, je gedachten, je hart. Je hebt de antwoorden in jezelf, ik begeleid jou om de antwoorden te vinden. Jij weet zelf het allerbeste wat goed voor je is, wat jij wil. Je krijgt (terug) de regie op je leven, je vind je eigen pad. Je maakt keuzes die goed en gezond zijn voor jou en je leeft het leven dat je graag wil leiden!