Triple Moon Model

Het Integrale Triple Moon Model:
 Het Triple Moon Model gaat over de integrale visie op de mens. Dit model is toepasbaar bij coaching en bij training, 1 op 1 en of met groepen. Het model geeft de 5 Q’s weer (delen / dimensies / quotiënten). Het zijn de delen die bij de integrale visie op de mens horen. Als je naar het model kijkt, kijk je eigenlijk naar een weergave van jezelf.

Je bent je hoofd, je hart, je buik, je hebt gedachten, overtuigingen, mentale kracht, een visie. Dit is het deel IQ. Je hebt emoties en relaties, je communicatie. Dit is weergegeven in het deel EQ.  Je hebt een fysieke lichaam, je ontspanning, ademhaling en slaappatroon, het deel FQ. Je identiteit, je kwaliteiten en zingeving in het deel SQ. Tussen alles wat jouw mens-zijn inhoudt, tussen al deze quotiënten bestaat samenhang en onderlinge invloed. Negatieve gedachten kunnen leiden tot negatieve emoties, zoals angst en onzekerheid en ongezond gedrag. Gevoelens (al dan niet onbewust) wegstoppen, kan tot gezondheidsklachten leiden.

Als integraal coach ondersteun ik je met vragen die je hebt over waar je tegen aan loopt in je leven en dat wat je anders wil. Jij bent uniek. Mijn begeleiding is vanuit persoonlijke benadering en afgestemd op jou. Ik begeleid je met het in kaart brengen van je huidige situatie en het stellen van je doelen waar je aan wil werken. Hoe kun je nu eindelijk gaan doen wat je echt wil doen?  Wat zijn je dromen, je kwaliteiten, je verlangens en behoeften?

Het is jouw proces. Je maakt (weer) contact met jezelf, je lijf, je gevoel, je gedachten, je hart. Je hebt de antwoorden in jezelf, ik begeleid jou om de antwoorden te vinden. Jij weet zelf het allerbeste wat goed voor je is, wat jij wil. Je krijgt (terug) de regie op je leven, je vind je eigen pad. Je maakt keuzes die goed en gezond zijn voor jou en je leeft het leven dat je graag wil leiden!