Inspiratie sessie

Wil jij beter worden?

Dit is de kernvraag, immers je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

 

We hebben het druk, ons leven is hectisch, we willen zoveel privé en werk. Stress ligt op de loer, we voelen ons uitgeput, futloos. De gevolgen hiervan kunnen ongewenste situaties opleveren op gebieden als werk, relaties, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling, eet- en beweegpatroon.

 

Het is belangrijk voor ons om bewust te worden van symptomen voordat we letterlijk ziek worden! Denk aan ziektes als burn-out, obesitas, diabetes-2, verstoorde cholesterol waarde, hart- en vaatziekten. Als we op tijd interventies inzetten in ons leven en we preventief en bewust bezig zijn met onze leefstijl en vitaliteit, levert dit ons balans en een vitaal leven op.
Deze interventies van nu zijn een cadeautje voor later. Wat zijn die interventies dan die je eenvoudig zelf thuis kunt doen? Dat vertel ik in deze inspiratie sessie.

 

Met mijn enthousiasme wakker ik tijdens de inspiratiesessie het vuurtje in anderen graag aan. In een interactieve sessie ga ik kennis delen met de groep (hoe komt het dat we doen wat we doen?) Op speelse wijze doen we oefeningen met de groep die bijdragen aan bewustwording en balans. We komen regelmatig los van de stoel, want bewegen is goed, zitten is het nieuwe roken. Samen doen we ook oefeningen die je thuis gemakkelijk elk uur kunt doen!

In het kennisdelen passeren tips over voeding en meer bewegen die makkelijk thuis toe te passen zijn. Mijn voedingstips zijn gestoeld op orthomoleculaire voeding.