Trainingen en workshops voor organisaties

De vitaliteit van een organisatie start met de vitaliteit en bevlogenheid van haar medewerkers. Vakbekwaamheid alleen is niet langer voldoende om goed te kunnen presteren. Gelukkige medewerkers die zowel fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en spiritueel in balans zijn, presteren beter, zijn beter toegerust voor het uitoefenen van hun functie, zijn intrinsiek gemotiveerd, innovatiever, productiever en verzuimen beduidend minder dan hun minder vitale collega’s.

Gezonde en vitale werknemers leveren een duurzame bijdrage aan een onderneming. Vermoeidheidsklachten, slaapproblemen, diverse welvaartsaandoeningen zoals diabetes type 2, burn-out klachten, concentratieproblemen, gebrek aan een gezonde doses positiviteit gaan ten koste van de productiviteit en een positieve sfeer op de werkvloer.


Onderzoek wijst uit dat organisaties met vitale en bevlogen medewerkers 21% productiever en 22% meer winstgevend zijn. Klanten beoordelen vitale en bevlogen organisaties gemiddeld 10% beter dan niet-vitaleorganisaties. Vitale organisaties kennen 37% lager verzuim en gemiddeld 45% lager verloop.
Kortom: investeren in een vitale en bevlogen organisatie loont! Dit vraagt echter wel om “vitaal leiderschap”.


Naast individuele coaching geef ik voor (medewerkers en teams van) organisaties en aan particulieren ook groepsgewijze trainingen en workshops.  Speciaal voor organisaties heb ik mijn unieke vitaliteits-programma ontwikkeld met als resultaat energieke en vitale deelnemers Maas Vitaal © .
Op authentieke, energieke en creatieve wijze zorg ik voor een afwisselend en effectief  trainingsprogramma. De deelnemers voelen zich uitgedaagd en geïnspireerd.

Wil je als organisatie in een kort tijdsbestek (1 dagdeel) de vinger op de zere plek leggen?
Dan kan ik je het het unieke instrument de Quickscan Organisatie in Balans™ aanbieden. Dit is een vijf-dimensionale scan gericht op de factoren die samen de vitaliteit bepalen van ieder team, afdeling of de organisatie in zijn geheel. In een spelvorm begeleid ik het interactieve proces van de Quickscan.

Ben je benieuwd wat ik als leefstijl- en vitaliteitscoach voor je organisatie en/of personeel kan betekenen? Afhankelijk van je vraag en wensen stellen we een op maat gemaakt traject samen inclusief bijbehorende tarieven.

Neem gerust contact met mij op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.
Mobiel: 06 246 97 324 of info@triplemooncoaching.nl

Ik ben officieel gecertificeerd Quickscan Trainer Organisatie in Balans™

download hier meer informatie over de Quickscan