Reviews

Hier kun je lezen wat mijn coachees over mij zeggen.

"Mirjam bood volledig vertrouwen. We waren steeds in verbinding. Ik kon in openheid aan haar de vreselijkste dingen vertellen, die ik uit schaamte nog nooit aan iemand anders heb verteld. Mirjam was en bleef zonder oordeel. "

"Ik dacht eerst dat een coach oplossingen gaf. Zo werkt Mirjam echter niet. Ze analyseert en stelt open gerichte (en soms confronterende) vragen, ze vraagt door. Met deze vragen heeft ze me naar mijn gedrag laten kijken en ben ik bewust geworden van mijn proces. Hierdoor heb ik de oplossingen uit mezelf weten te halen en zijn het dus mijn eigen oplossingen."

"Het hele traject heb ik me veilig, vertrouwd en gehoord gevoeld. Met haar persoonlijke benadering is Mirjam elke keer ingegaan op waar ik behoefte aan had. Ze heeft inzicht gegeven in mijn belemmerende gedachten en hoe ik hier positief mee om kan gaan. "

"Tijdens het coachen maakt Mirjam gebruik van inspirerende oefeningen waardoor ik mijn mentale, fysieke en spirituele gebieden kon aanraken. Het leek wel magie. Wat een geweldig resultaat heb ik met haar coaching behaald."

"Bij Mirjam voel ik me steeds gehoord en serieus genomen. Ze heeft steeds een luisterend oor en telkens weet Mirjam mijn verhaal tot in de essentie samen te vatten en mij aan de kern van mijn probleem te laten werken."

"Met mijn ADHD kwam ik meestal stuiterend bij Mirjam binnen lopen. Doordat ze de regie in onze gesprekken hield, door de rust die ze uitstraalde en de gestructureerd oefeningen die ze bood, heb ik handvatten gekregen om zelf rust te kunnen oproepen."

"Zonder duidelijke coachvraag wilde ik Mirjam als coach om te veranderen. Na de kennismaking had ik meteen de klik met haar. In ons eerste gesprek wist ze feilloos mijn kernvraag boven water te halen. Daar is Mirjam op gaan coachen en heb ik mijn doel bereikt."