Reviews

Hier kun je lezen wat mijn coachees over mij zeggen.

"Ik heb goed nieuws! Ik heb mijn baan gevonden! Na het behalen van mijn Master was ik starter op de arbeidsmarkt. Met coaching wilde ik onderzoeken waar mijn kansen lagen. Mirjam heeft me met behulp van oefeningen en modellen op maat, zonder enig oordeel te geven, mij laten inzien dat bewustwording van je eigen kunnen en het intrainen van een positieve mindset je ontzettend ver kunnen brengen. Aan het einde van het traject zat ik veel beter in mijn vel. Binnen een maand heb daadwerkelijk mijn lang verwachte baan gevonden! Dit mede dankzij de tips van Mirjam. Ik vind Mirjam een prettige coach om mee te werken, ze kijkt naar wat je nodig hebt in plaats van dat wat je denkt nodig te hebben, dit traject levert dus echt resultaat op."

Review van Marleen Peeters (december 2020)

"Mirjam bood volledig vertrouwen. We waren steeds in verbinding, ook met de 1,5 meter afstand. Ik kon in openheid aan haar de vreselijkste dingen vertellen, die ik uit schaamte nog nooit aan iemand anders heb verteld. Mirjam was en bleef zonder oordeel. Ze had steeds nieuwe oefeningen voor me, daar ben ik thuis mee aan de slag gegaan. Telkens stelde ze van die vragen die mij zelf inzichten gaven. Het was een afwisselend traject, de wandelcoaching maakte dat ik meer de diepte in ging en bij mijn gevoel kon komen. "

Review van Henk de Vries (december 2020)

"Ik dacht eerst dat een coach oplossingen gaf. Zo werkt Mirjam echter niet. Ze analyseert en stelt open gerichte (en soms confronterende) vragen, ze vraagt door. Met deze vragen heeft ze me naar mijn gedrag laten kijken en ben ik bewust geworden van mijn proces. Hierdoor heb ik de oplossingen uit mezelf weten te halen en zijn het dus mijn eigen oplossingen."

Review van Wilma (oktober 2020)

"Het hele traject heb ik me veilig, vertrouwd en gehoord gevoeld. Met haar persoonlijke benadering is Mirjam elke keer ingegaan op waar ik behoefte aan had. Ze heeft inzicht gegeven in mijn belemmerende gedachten en hoe ik hier positief mee om kan gaan. "

"Tijdens het coachen maakt Mirjam gebruik van inspirerende oefeningen waardoor ik mijn mentale, fysieke en spirituele gebieden kon aanraken. Het leek wel magie. Wat een geweldig resultaat heb ik met haar coaching behaald."

Review van Chantal

"Bij Mirjam voel ik me steeds gehoord en serieus genomen. Ze heeft steeds een luisterend oor en telkens weet Mirjam mijn verhaal tot in de essentie samen te vatten en mij aan de kern van mijn probleem te laten werken."

"Met mijn ADHD kwam ik meestal stuiterend bij Mirjam binnen lopen. Doordat ze de regie in onze gesprekken hield, door de rust die ze uitstraalde en de gestructureerd oefeningen die ze bood, heb ik handvatten gekregen om zelf rust te kunnen oproepen."

"Zonder duidelijke coachvraag wilde ik Mirjam als coach om te veranderen. Na de kennismaking had ik meteen de klik met haar. In ons eerste gesprek wist ze feilloos mijn kernvraag boven water te halen. Daar is Mirjam op gaan coachen en heb ik mijn doel bereikt."