Doe mee met de Oer-cursus

Online Oer-cursus: in 7 stappen naar je Oer-kern

Wil jij moeiteloos echt álles uit je leven halen? Wil jij zelf aan je knoppen draaien van je energieniveau? Wil jij vol vertrouwen zijn wie jij wil zijn? Wil je stralen en sprankelen?

Ontdek in 7 stappen hoe je eenvoudig jezelf oplaadt, hoe je fit blijft en hoe je leven lichter wordt. Dan kun je doen wat jij wil doen en dan kun je zijn wie je werkelijk bent, je ware zelf vanuit je Oer-kern. Doe mee met de Oer-cursus!

“Tijdens de Oer-cursus zet je letterlijk een stapje terug in de evolutie, je gaat terug naar je Oer-kern.”

De Oermens (homo sapiens) leefde 200.000 jaar geleden. Ons DNA kan zich slechts 0,5 % wijzigen per 1 miljoen jaar. Dus je DNA heeft zich nauwelijks aangepast, je bent vanbinnen gewoon nog een Oermens. En hier kun jij je voordeel mee doen!

Je gaat in 7 lessen leren hoe je de beste aspecten uit het leven van de Oermens kunt invlechten in je huidige moderne leven. Deze Oerleefstijl past naadloos bij jouw blauwdruk, jouw DNA. Want, jouw DNA is nog bijna gelijk aan die van de Oermens.

Deze Oer-cursus levert jou het snelste resultaat op als je alle 7 lesdagen achter elkaar volgt en afrondt. Door dit korte tijdsbestek blijf je in de flow en bereik je je beste resultaat.
Daarom noemen experts deze Oer-cursus ook vaker de Oerweek.
De term Oer-cursus wissel ik af en toe af met Oerweek, beide zijn dus hetzelfde.

Je mag er gerust wat langer over doen. Dus een keer een paar dagen overslaan is helemaal ok. Doordat ik je de juiste kleine stapjes aanreik, ervaar je een mega positieve verandering. Je krijgt een nieuwe manier van leven die aansluit bij je ware zelf, je Oer-kern. Je gaat vol vertrouwen ervaren dat:

“Jij mag zijn wie je werkelijk bent en dat je dat mag laten zien aan de buitenwereld.”

Hoe ga jij met gemak alles doen wat je wil doen?

In onze moderne maatschappij leid je een hectisch leven. Je hebt verschillende rollen op je werk en thuis, je hebt veel ballen in de lucht te houden. Je leeft in de hoogste versnelling. Je doet wat je moet doen. En daar krijg je dan ook nog eens de onzekere tijd van COVID-19 met belemmeringen en lockdowns boven op. Door Corona krijg je er een heel aantal “thuisrollen” bij. Je komt er maar niet aan toe om te doen wat jij wil doen. Je bent te druk en moe. Je doet er alles aan om voor de buitenwereld er goed en energiek uit te zien. Je blijft vriendelijk lachen en klaar staan voor anderen. Je bent gewend aan de huidige wegwerpmaatschappij. Niet alleen de aarde, ook jezelf put je uit door in een hoog tempo op zoek te gaan naar steeds nieuwe kicks. Hiermee verspil je veel energie en dat voel je. Je Westerse manier van leven holt je totaal uit. In je hectische leven ben je de verbinding met de natuur en jezelf kwijtgeraakt. Het met hoge snelheid aan jezelf voorbijgaan is ingesleten in je patronen. Je voelt tot in je haarvaten dat je terug wil naar de natuur, terug naar je basis, terug naar daar waar jij kunt zijn wie jij bent, dus terug naar je Oer-kern.

Toch blijf je doen alsof het fantastisch met je gaat. Je verschuilt je unieke ik achter een masker. Je laat niet zien wie je echt bent. Niemand weet dat het je te veel is en dat er bijna geen taak of vraag meer bij kan. Jij voelt je futloos, moe, energieloos.

Je hebt het zo hard nodig om je energiek en fit te voelen, zodat je alles kunt doen wat je wil doen en om te zijn wie jij wil zijn vanuit je Oer-kern. Want dan zet je je masker af en dan kun je bergen verzetten.

Maar hoe doe je dat dan?

Hoe ga je je echt energiek en fit voelen?
Ik vertel je mijn geheim….

Niet alleen fysiek raak je uitgeput, maar ook mentaal. Dit gaat hand in hand. Om dit aan te pakken heb je een mindswitch nodig. Languit op de bank TV kijken, geeft je niet de rust die je nodig hebt. Je raakt er juist extra vermoeid van. Het is belangrijk dat je leert wat echte ontspanning inhoudt. Je steeds met sporten over je grens pushen, levert je chronische stress op en daar word je somber en lusteloos van. Natuurlijk is bewegen goed voor je, maar het gaat er om hoe je beweegt. Je probeert je moeheid en je lusteloosheid steeds opnieuw weg te eten. Je merkt zelf dat dit maar voor een hele korte duur iets lijkt op te leveren. Na een paar minuten raak je uitgeblust van dit eten. De juiste voeding levert jou echt energie voor langere tijd.

Je bent op zoek naar activiteiten die bij jou passen èn die voor jou blijvend energie opleveren.

Nog nooit heeft iemand verteld hoe je dit kunt doen. Tot nu! Ben je er klaar voor? De Oer-cursus biedt jou:

– een dagstructuur die bij je bioritme past
voeding die jou energie oplevert
momenten van echte ontspanning ervaren
– ontstressen
– bewegen op die manier waarvoor je gebouwd bent
– een switch in je mindset maken

 

Waar bestaat de Oer-cursus uit?

In deze online Oer-cursus heb ik voor jou de beste aspecten van de Oerleefstijl vorm gegeven in de juist de kleine stapjes voor een mega resultaat. In 7 lessen geef ik je elke les stap voor stap heldere uitleg met duidelijke video’s, podcasts, werkbladen en oefeningen. Deze Oer-cursus staat garant voor de rest van je leven leuker en gemakkelijker te maken.

⭐️ Doordat je je beter en fitter voelt, heb je na een lange dag ook ’s avonds nog energie genoeg om leuke dingen te doen, zoals met je (klein)kinderen buiten spelen, voetballen, afspreken met je vriend(inn)en in de stad, tijd besteden aan je hobby, een potje tennissen met je buren.

⭐️ Je gaat echte ontspanning ervaren. Je leert hoe je jezelf oplaadt met een echt rustmoment, zodat je daarna overeind veert en je de kracht voelt om net dat extra’s nog even te doen, je hoeft niks meer uit te stellen.

⭐️ Je maakt een switch in je mindset en je ontdekt hoe je jezelf moeiteloos positief kunt verbeteren.

⭐️ Je gaat ervaren wat gezondere voeding voor je energie doet.

⭐️ Je gaat bewegen zoals dat bij jouw fysiek past. Dit bewegen versterkt je weerstand en immuunsysteem en dat voel je meteen.

⭐️ Je voelt meer zelfvertrouwen waardoor je met lef uitdagingen zonder angst aangaat, je vergroot je eigenwaarde. Je hoeft niet meer weg te vluchten of je te verstoppen. Je schakelt een paar versnellingen terug terwijl je juist productiever wordt. Je gaat snel naar je next level.

⭐️ Je laat je chronische stress levensstijl achter je, je krijgt positievere gedachtes, je voelt zelfvertrouwen, met lef stap je uit je comfort zone.

“En dan, dan ligt opeens jouw wereld voor jou open.
Je gaat jezelf opnieuw uitvinden.”

Zo ga je vol levenslust en met gemak leven

Hoe zou het zijn om elke ochtend vol energie je bed uit te stappen, dat je zin hebt in de dag en dat je je door de dag heen energiek voelt. Overdag kun je bergen verzetten, ’s avonds ben je nog fris om een gezonde maaltijd te maken, om af te spreken met vriend(inn)en, om te gaan sporten, om te dansen door je huis, om een stevige wandeling te maken in weer en wind.

Eindelijk kun je de moeder, de vader, oma, opa zijn die je wil zijn voor je (klein)kinderen. Je hebt genoeg energie om met hen te voetballen, te spelen en hen de aandacht te geven die ze nodig hebben. Anderen zien aan je dat je totaal in balans bent, je hebt opeens de magic sparkle.

Je hoeft niet meer te doen alsof, want je voelt je fantastisch!

“In 7 lessen bied ik jou de tools aan waardoor jij contact maakt met jouw Oer-kern. Vanuit je kern zet je stapjes met je gezonde oerleefstijl. Je leert je op te laden met je oerenergie.”

 

Eindelijk kun je de moeder, de vader zijn die je wil zijn voor je kinderen. Je hebt genoeg energie om met hen te voetballen, te spelen en hen de aandacht te geven die ze nodig hebben. Eindelijk ben je actief met je vriend(inn)en, genieten zij van jouw sprankelende aanwezigheid. Anderen zien aan je dat je totaal in balans bent, je hebt opeens de Magic Sparkle.

Je hoeft niet meer te doen alsof, want je voelt je fantastisch!

Het geheim om je echt energiek en fit te voelen….en dit nu voor € 199,-

Natuurlijk is bewegen hartstikke goed voor je, je steeds over de grens pushen met sporten levert je chronische stress op en daar word je lusteloos van. Het gaat er om hoe je beweegt. Languit op de bank TV kijken, dat geeft je niet de rust die je nodig hebt. Het is belangrijk dat je leert wat een rust-moment echt inhoudt. Hoe en wat kun je eten om je beter te voelen? De juiste voeding levert jou echt energie voor langere tijd. Niet alleen fysiek word je uitgeput, maar ook mentaal. Om dit aan te pakken heb je een mindswitch nodig. Hoe ga je dit dan doen?

Je bent dus op zoek naar activiteiten die bij jou passen èn die voor jou blijvend energie opleveren

✅ een dagstructuur krijgen die bij je bioritme past

✅ voeding eten die jou energie oplevert

✅ momenten van echte ontspanning ervaren

✅ ontstressen

✅ bewegen op die manier waarvoor je gebouwd bent

✅ een switch in je mindset maken

Nog nooit heeft iemand verteld hoe je dit kunt doen!

Wat je krijgt in de Oer-cursus

De Oer-cursus staat in een handige online leeromgeving. Elke lesdag heeft een aantal activiteiten en oefeningen, die leg ik je uit in een combinatie van teksten en video’s. Ik geef je heldere uitleg wat de bedoeling is en hoe je oefeningen kunt doen.

Je ontvangt je eigen inloggegevens en je kunt waar je maar wil de lessen volgen.

 

Wanneer kun je beginnen met de Oerweek?

Je kunt beginnen wanneer jij wil, waar jij wil. Je kunt tussendoor stoppen en het later weer oppakken. Heerlijk in vrijheid werken aan je eigen Oer!

Je kunt alvast een plekje reserveren voor de Oer-cursus: info@triplemooncoaching.nl.


Je ontvangt dan ook meteen mijn gratis ebook: “Ontdek je oer-energie in 5 waardevolle stappen!”