De kracht van intentie

De workshop “De kracht van intentie”
Ons brein kent het verschil niet tussen realiteit en fantasie. Met je eigen gedachten bouw je je eigen pad, je eigen werkelijkheid. Je mindset is van groot van belang. In deze workshop leer ik je gedachten positief om te buigen. Hierdoor neemt jouw leven een positieve wending.

Ik gun het anderen om te kunnen zijn wie ze willen zijn, om dingen op hun pad te laten komen waarvan ze willen dat het op hun pad komt.

 

Wat je aandacht geeft dat groeit | We zijn allemaal één, we zijn gelijk aan de patronen van het universum | De energie die je de wereld in stuurt, krijg je ook weer terug | Je kunt bestellingen doen bij het Universum | Het universum is een grote wensboom.

 
Het is een afwisselende en interactieve workshop waarin je als deelnemer je eigen intentie zet en wegzendt het universum in. We doen samen een bewustwordingsoefening en twee meditaties: een landings- en verbindingsmeditatie en een meditatie om samen in de energie van het intentie-zetten te komen. Ik begeleid de groep in alle stappen van het zuiver zetten van de eigen intentie, het juist zetten van de mindset en in het wegzenden het universum in.
Het is magisch als je gaat ervaren hoe krachtig dit is.