Limburg Positief Gezond

Vanuit mijn passie om mensen gezond en lekker in hun vel te houden ben ik ook actief als ambassadeur van Limburg Positief Gezond. Tevens ben ik opgeleid door Institute for Positive Health (IPH) tot Trainer Positieve Gezondheid.

Limburg Positief Gezond was vooralsnog bedoeld voor alle Limburgers. Inmiddels rolt het gedachtegoed Posititieve Gezondheid zich uit over heel Nederland en al een stuk in België. Het is voor zowel zij die actief en gezond leven, als ook de mensen met een beperking, ziekte of met een zekere afstand tot de actieve maatschappij. Iedereen kan hier inspiratie opdoen.

Positieve Gezondheid biedt een nieuw perspectief op het concept gezondheid. Het zal op de eerste plaats een zekere herkenning oproepen. En dan zul je geleidelijk je eigen toepassingen van Positieve Gezondheid vinden.

Doe nu de          zelf-test          die jouw persoonlijke mate van Positieve Gezondheid zichtbaar maakt. De test stelt je hele toegankelijke vragen. Je gegeven antwoorden worden voor jou in een overzichtelijk diagram, in het spinnenweb, gezet.

Met deze test kun je de factoren die je gezondheid beinvloeden in begrijpelijke verhoudingen gaan zien, En als je daarna de keuze maakt om je gezondheid te verbeteren, begint dat misschien met het loslaten van je dagelijkse routine.
Als het hier ondersteuning, professionele begeleiding bij wenst, neem dan contact met mij op!

Positieve Gezondheid claimt niet voor iedereen onmiddellijk inspiratie te bieden. Integendeel, het concept werkt alleen voor mensen die dit echt willen. Het gaat namelijk niet om moeten, je kunt het evenmin iemand opleggen. Er is ook geen volledig uitgewerkt protocol. Het kost misschien wel even wat tijd, het eigen maken van deze kijk op gezondheid. Maar het verbreden van je visie op de eigen gezondheid sterkt het besef dat er veel meer factoren zijn dan alleen maar ‘ziekte’ die jouw gezondheid bepalen. Ook met de diagnose van een ziekte, is er altijd nog een heel groot gebied waarin je gezond bent.

Limburg Positief Gezond is van en voor alle Limburgers.

En jij? Wat ga jij doen voor je Positieve Gezondheid? Wil je deelnemen aan een Workshop of aan de Werksessies Positieve Gezondheid? Wil je de Werksessie voor jouw organisatie op maat gemaakt?
Neem gerust vrijblijvend contact met me op!