Alle diensten, op maat gemaakt

Triple Moon Coaching biedt live verschillende programma’s, coaching- en trainingtrajecten aan. Voor een aantal programma’s is er in de basis al een format, de training, werksessie of het traject wordt geheel op maat voor jou gemaakt. Samen in overleg bepalen we de te zetten stappen in een plan van aanpak.

Tevens biedt Triple Moon Coaching e-coaching aan. Met beeldbellen en korte berichten werken we samen toe naar jouw doelen.
Het kennismakingsgesprek is gratis. Bij een kop koffie (ook digitaal) help ik je met het maken van je keuze!

Voor organisaties, ondernemers en particulieren biedt Triple Moon Coaching deze diensten aan (elke dienst kun je apart aanklikken om te worden doorgelinkt):

LET’S CONNECT! connect@triplemoontraining.nl

Om het voor jou gemakkelijker en easy toegankelijk te maken en zodat jij lekker vanuit thuis aan de slag kunt op de momenten die jou het beste uitkomen, schrijf ik voor jou een online programma! Met deze trainingen ga jij je resultaten behalen en snel weer  sprankelen: Rise and Shine!

Momenteel breidt Triple Moon Coaching uit met een nieuw online programma. Dit online programma bestaat uit verschillende trainingen opdat jij energiek en fit gaat sprankelen. Je gaat bewuster en gezonder leven. Rise and Shine!